Cum petrecerea dintre ani se apropie cu pași repezi, venim în ajutorul tău cu 10 idei de machiaj pe care să le încerci de Revelion. Anul acesta poți încălca orice regulă în materie de beauty, așa că fii îndrăzneață și abodează un look colorat și spectaculos, care va atrage toate privirile în jurul tău. Iată recomandările noastre pe care le-am pregătit pentru tine:

1. Holographic Eyes

 

View this post on Instagram

 

⚡️⚡️ʜᴏʟᴏɢʀᴀᴘʜɪᴄ ᴇʏᴇ ᴍᴀᴋᴇᴜᴘ⚡️⚡️

A post shared by rorow. (@rorow.rave) on

Fii îndrăzneață și începe noul an cu un machiaj care va atrage toate privirile. Dacă până acum iluminatorul cu reflexii holografice făcea furori, acum este timpul ca fardul de ochi să fie piesa de rezistență. În cazul în care nu ai un astfel de fard, nu îți face griji, poți oricând să aplici pe pleoape un iluminator holografic și rezultatul va fi același. În ceea ce privește buzele, optează pentru un ruj roșu aprins pentru a crea un contrast de nota 10.

2. Crystal Eyeliner

Eyeliner-ul este unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de machiajul ochilor. Ce ar fi dacă de data aceasta ai înlocui eyeliner-ul obișnuit cu unul format din cristale? Este mai simplu decât crezi. Ai nevoie doar de un lipici de gene false pe care să îl aplici în locurile în care urmează să poziționezi cristalele și în câteva minute ai obținut un machiaj spectaculos. Pentru buze, aplică o nuanță puternică, care să fie în contrast cu nuanţa cristalelor sau poți opta pentru o culoare nude, în cazul în care vrei ca toată atenția să fie asupra machiajului ochilor. 

3. Glitter

Dacă vrei să ai un machiaj senzațional și să depui puțin efort, atunci sclipiciul este întodeauna soluția potrivită. Trebuie doar să aplici pe pleoapă un primer special, apoi să adaugi sclipicul preferat și în doar doi pași ai creat un look spectaculos. Alege pentru buze o nuantă neutră, pentru ca toate privirile să fie ațintite asupra sclipiciului ochilor. 

4. Neon Eyeshadow

Dacă vrei să abordezi un look îndrăznet, dar sclipiciul nu este pe gustul tău, atunci poți apela la un fard neon. De regulă, fardurile neon sunt destul de pigmentate și este posibil să îți cadă o cantitate mai mare de fard de pe pensulă atunci când creezi machiajul, de aceea este de recomandat să începi mai întâi cu construcția ochilor și apoi să continui cu cea a feței.

5. Golden skin

Fie că este vară sau iarnă, reflexiile aurii de pe față sunt mereu un element de senzație al oricărui machiaj. Este un look foarte natural, dar spectaculos în același timp. Tot ceea ce trebuie să faci este să aplici un fard de pleoape doar din sclipici auriu și să accentuezi foarte mult pe iluminarea feței folosind un fard cu reflexii aurii. În ceea ce privește buzele, poți opta pentru un ruj nude, dacă vrei să abordezi un machiaj natural sau poți opta pentru unul roșu, în cazul în care vrei să fii mai îndrăzneață.

6. Vampy Lips

Dacă nu vrei să îți încarci pleoapele cu un machiaj strident, dar totuși vrei să încerci ceva senzațional pentru machiajul tău de Revelion, atunci potți aborda look-ul Vampy Lips. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți concentrezi machiajul pe o nuanță puternică de ruj, care să atragă toate privirile. Optează pentru o nuanță de maro sau bordo. Pentru pleoape poți opta pentru o nuantă nude sau poți alege să nu aplici deloc fard. 

7. Graphic Liner

Deși pare foarte complicat, acest machiaj este mai ușor de realizat decât crezi. Având în vedere că, probabil majoritatea fetelor de la petrecerea ta de Revelion vor aborda nuanțe de fard închise, din start vei avea un plus de creativitate încercând acest look. Tot ceea ce trebuie să faci, este să alegi o culoare îndrăzneață de eyeliner, să începi să trasezi o dungă urmărind linia genelor tale, apoi să urci și să urmezi linia sprancenelor. Iată cum ai realizat în doar câteva minute un machiaj artistic pentru a începe noul an într-un mod spectaculos. 

8.  Cut-Out Eyeshadow

Dacă ideea de graphic eyeliner este mult prea îndrăzneață pentru tine, dar tot vrei să ai un machiaj special pentru petrecerea de Revelion, poți încerca aceeași tehnică, dar folosind un fard de pleoape de culoare mai închisă. Astfel, vei obține un smokey eyes finut, dar care va atrage toate privirile. Pentru a avea un look complet, încearcă să adaugi un fard cu sclipici pe restul ploapei și un eyeliner negru pentru a-ți evidenția mai mult ochii.

9. Glitter Lipstick

 

View this post on Instagram

 

⭐️ Happy Holidays ⭐️ . photo @jamienelson6 makeup @lotstar model @sandra_s_martins #lottiemakeup

A post shared by Lottie ⭐️💄⭐️ (@lotstar) on

Machiajul ochilor este mult prea complicat? Nu îți face probleme, această tehnică vine în ajutorul tău pentru a avea un look spectaculos la petrecerea de Revelion. Nu trebuie decât să pui accentul foarte mult pe culoarea buzelor. Alege pentru ochi un fard nude, aplica puțin rimel, iar apoi, pentru buze, alege un ruj roșu aprins pe care să adaugi cu grijă puțin sclipici. Iată cum în doar câțiva pași simpli ai reușit să creezi un machiaj de Revelion impecabil.

10. Monotone Shades

Pentru acest Revelion fii cât mai creativă și încalcă regula care te îndeamnă să aplici la un ruj strident, o culoare neutră. Creează un look senzațional și joacă-te cu acele culori din paleta ta de machiaj care îți plac cel mai mult. Poți opta pentru o combinație de ruj bordo cu un fard bordo cu sclipici și, cu siguranță, vei arăta senzațional.