Franțuzoaicele sunt renumite și totodată invidiate pentru stilul lor aparte, elegant, dar discret, șic, dar totodată atemporal, asta pentru că au câteva secrete de stil. Îmbrăcate mereu cu piese simple, dar de bun gust, femeile din Franța au ablitatea de a face din orice ținută banală una foarte stilată – iată cum reușesc!

  1. Nu sunt interesate de tendințe

În mod neașteptat, cele mai șic femei de pe planetă nu durmează orbește tendințele de sezon. Franțuzoaicele poartă întotdeauna piese clasice, care le avantajează și care pot fi purtate și acum, dar și peste 2-3 sezoane. Asta pentru că nu investesc în piese de sezon, care sunt foarte în vogă într-o perioadă, iar apoi devin demodate. Mai degrabă, acestea mizează pe piese clasice, cu croială simplă, care le avantajează silueta și care pot fi folosite în diverse combinații.

  1. Poartă orice cu un… palton

Paltonul este o piesă de rezistență în garderoba franțuzoaicelor. Acestea îl poartă atât la ținute elegante, cât și în combinații relaxate de jeanși cu sneakersi și bluze lejere. Indiferent de outfit-ul purtat, dacă pui un palton peste, se transformă dintr-o dată într-o ținută cool, aparent nestudiată.

  1. Nu poartă nicioadată haine largi sau mărimea greșită

Franțuzoaicele știu cât de important este ca o haină să îți vină bine și să îți pună în valoare corpul. De aceea, acestea nu poartă niciodată haine largi, blugi tip boyfriend ori jachete surpadimensionate. Totodată, dacă nu găsesc măsura potrivită, nu cumpără niciodată un articol vestimentar.

  1. Mizează pe tonuri neutre

Nu ai cum să dai greș dacă porți numai haine în tonuri neutre. Albul, negrul, bejul și maroul sunt culorile în care se îmbracă, de obicei, franțuzoaicele. Pentru pete de culoare poți folosi accesoriile.

  1. Nu poartă pantofi cu toc foarte înalt

Franțuzoaicele au mereu acel aer sexy, deloc vulgar, care le face să pară foarte stilate. Acestea nu poartă niciodată pantofi cu tocuri foarte înalte, ci numai încălțări cu toc jos, elegante și totodată confortabile.

  1. Nu poartă sutiene cu push-up

Fashionistele din Franța nu poartă niciodată sutiene cu push-up. Acestea sunt convinse că sânii mici sunt foarte sexy așa că îi pun în valoare cu sutiene din dantelă sau chiar cu bustiere. Unul dintre cele 10 secrete de stil ale franțuzoaicelor este următorul: dacă nu ai sâni mari, nu îți dori, ci pune-i în valoare așa cum sunt.

  1. Nu cumpără niciodată articole vestimentare ori accesorii cu logo la vedere

Discreția este cea care caracterizează cel mai bine stilul rafinat al franțuzoaicelor. Acestea nu poartă niciodată haine cu logo-uri mari, evidente, și nici accesorii. Întotdeauna aleg piese clasice, care nu ies în evidență prea mult, însă cu ajutorul cărora creează ținute impecabile.

  1. Nu accesorizează excesiv

Cu toate că sunt iubitoare de bijuterii, franțuzoaicele rareori poartă mai mult de o bijuterie la o ținută. Așadar, dacă porți cercei, vei renunța la colier și brățări, iar atunci când alegi să porți un inel statement, nu vei purta alte bijuterii. În acest fel, piesele purtate vor fi remarcate, iar ținuta va rămâne echilibrată.

  1. Poartă ținute de zi care pot fi îmbrăcate și seara și invers

Asta pentru că nu exagerează cu nimic. Adică ținutele de zi sunt de cele mai multe ori elegante, fără să fie exagerate în vreun fel, la fel ca cele de seară. Franțuzoaicele au nevoie de un singur strat de ruj roșu pentru a transforma o ținută de zi într-un outfit de seară.

  1. Investesc în piese de calitate

Nu îți cumpăra 10 piese vestimentare de calitate îndoielnică într-un sezon, ci mai degrabă procedează ca franțuzoaicele: investește intr-o piesă de calitate, chiar dacă este mai scumpă. De pildă, într-o iarnă poți investi într-un palton din lână, pe care îl vei purta ani la rând. Vara, achiziționează-ți o rochie de zi din mătase, pe care să o integrezi în mai multe ținute. În acest fel, în timp, îți vei crea o garderobă cu câteva piese esențiale, de calitate superioară, cu ajutorul cărora poți crea ținute deosebite.

Dacă vrei să fii mereu bine îmbrăcată, folosește aceste 10 secrete de stil de la franțuzoaice și nu vei avea nevoie de niciun stilist. Mai mult ca sigur vei crea ținute memorabile, cu câteva piese de bază. Nu exagera cu nimic, uită-te mereu în oglindă și poartă numai ce îți vine foarte bine. În timp, îți vei crea un stil personal de la care nu te vei mai abate.