Puloverul roșu nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei stilate. Este foarte important însă să știi cum să îl integrezi în ținutele tale, astfel încât să îl pui într-o lumină favorabilă – iată 20 de ținute cu pulover roșu pe care să le încerci măcar o dată!

Culoarea roșie transmite impresia de putere, încredere în propriile forțe, precum și senzualitate. Orice femeie trebuie să aibă în garderoba cel puțin 2-3 piese vestimentare de culoare roșie, iar puloverul trebuie să se afle printre acestea.

Fiind o culoare foarte puternică, roșul trebuie asortat cu atenție, altfel vei obține outfit-uri încărcate, lipsite de stil. Dacă respecți însă câteva reguli simple ce țin de cromatică, nu vei da greș. Este recomandat să asortezi puloverul roșu cu nuanțe mai “cuminți” precum negru, alb, nude sau gri. Dacă ești foarte îndrăzneață și ai un stil vestimentar mai excentric, poți combina puloverul roșu cu piese vestimentare în culori puternice precum oranj sau fucsia.

10 ținute cu pulover roșu și pantaloni

Pulover roșu cu pantaloni din piele – dacă vrei o ținută stylish, cu care să atragi toate privirile, combină un pulover roșu cu o pereche de pantaloni skinny din piele. Pantalonii pot fi negri sau chiar nude, dacă vrei să ieși din tipare.

În picioare poți purta atât o pereche de pantofi sport, cât și ghete sau ceva cu toc, cum ar fi botinele sau chiar pantofii stiletto.

Pulover roșu cu jeanși skinny – o pereche de jeanși conici, mulați, fie ei negri sau albaștri, merge perfect cu un pulover roșu, cu mâneci supradimensionate. O asemenea ținută poate fi completată de o pereche de ghete negre, dar și de botine sau, de ce nu, chiar de UGG-uri dacă preferi ceva confortabil.

Pulover roșu cu pantaloni cu talie înaltă, în carouri – pantalonii drepți, cu talie înaltă și imprimeu în carouri, pot fi asortați cu un pulover roșu cu guler înalt, care poate fi băgat în pantaloni. Dacă ai și un cordon sau o curea în talie, ținuta este una completă. În picioare poți purta o pereche de ghete tip Chelsea sau pantofi Oxford.

Pulover roșu cu jeanși evazați – dacă vrei o ținută foarte feminină, de inspirație latino, îmbracă o pereche de blugi mulați în partea de sus, însă evazați jos, și poartă o pereche de pantofi sau botine cu toc. Tocul nu ar trebui să se vadă, trebuie să fie acoperit în totalitate de blugi. Completează apoi ținuta cu un pulover roșu scurt și cu o jachetă la fel de scurtă și ea.

Pulover roșu și pantaloni culottes – construiește o ținută din pantaloni culottes de culoare neagră, o pereche de cizme lungi, negre, cu toc, și un pulover roșu pe gât, pe care îl vei băga în pantaloni.

Pulover roșu cu blugi rupți – încă nu poți renunța la blugii rupți, deși a venit frigul? Combină o pereche de jeanși rupți, skinny sau drepți, cu un pulover roșu supradimensionat și o pereche de botine cu toc sau pantofi stiletto.

Pulover roșu cu pantaloni de aceeași culoare – dacă ești suficient de îndrăzneață, poartă roșu cu… roșu și te asigur că efectul obținut va fi unul wow. Asortează un pulover roșu supradimensionat cu o pereche de pantaloni drepți, eleganți, în aceeași culoare. În picioare poți purta o pereche de pantofi sport, dar și ghete sau botine. Nu accesoriza prea mult ținuta, mizează pe simplitate.

Pulover roșu cu pantaloni mulați – dacă vrei o ținută simplă, cu care să mergi la sigur, poartă o pereche de pantaloni mulați negri cu un pulover într-o nuanță intensă de roșu și cu o pereche de cizme lungi, negre, fără toc. Asortează cu o geantă neagră și ai obținut o ținută cu care nu ai cum să dai greș.

Pulover roșu cu mom jeans – combină o pereche de mom jeans, lejeri și cu talie înaltă, cu un pulover roșu. Rulează jeanșii în partea de jos și încalță o pereche de pantofi sport, iar ținuta ta este completă.

Pulover roșu cu blugi albi – poartă un pulover roșu cu o pereche de jeanși albi și cu pantofi sport tot albi. Vei obține o ținută simplă, însă de efect.

10 ținute cu pulover roșu și fustă

Pulover roșu cu fustă din tartan – o ținută clasică pentru sezonul rece este cea alcătuită din pulover roșu cu fustă din tartan. Completează această combinație cu un dres negru, o pereche de botine negre și un sacou supradimensionat sau un palton, negru și el.

Pulover roșu cu fustă midi – puloverul roșu poate fi purtat și cu o fustă midi, dintr-un material fin, dar și cu o pereche de cizme lungi, cu toc, din piele întoarsă.

Pulover roșu cu fustă scurtă, din piele – o fustă scurtă, din piele neagră, arată senzaționat cu un pulover roșu. Asortează o pereche de cizme fără toc și un dres – ambele negre, iar ținuta ta este completă.

Pulover roșu cu fustă tip creion – îmbracă o fustă tip creion nagră sau gri, cu un pulover mulat și mai lung, și o centură în talie, peste pulover. În ceea ce privește încălțările, nu vei da greș cu o pereche de pantofi stiletto, însă e obligatoriu să porți un dres.

Pulover roșu cu fustă plisată – o fustă plisată într-o culoare precum negru, nude sau chiar roșu, va merge de minune cu un pulover roșu și în picioare cu o pereche de încălțări cu toc.

Pulover roșu cu fustă cu animal print – dacă nu te deranjează să fii în lumina reflectoarelor, ba chiar îți place, asortează un pulover într-o nuanță intensă de roșu, la o fustă cu imprimeu de leopard, de pildă. Lungimea fustei nu contează, important este însă să porți tocuri și să nu accesorizezi decât cu o geantă simplă ținuta, altfel vei încărca vizual foarte mult.

Pulover roșu cu fustă cu crăpătură pe picior – poartă un pulover roșu cu o fustă dreaptă sau mulată, cu crăpătură pe un picior și cu o pereche de cizme peste genunchi. Poți completa ținuta fie cu o jachetă din piele neagră, fie cu o haină scurtă din blană.

Pulover roșu cu fustă din satin – fusta trei sferturi, din satin, a revenit în tendințe. Cu toate că nu te-ai fi gândit la această combinație, află că aceasta merge de minune cu un pulover roșu, iar în picioare poți purta atât pantofi sport, cât și încălțări cu toc.

Pulover roșu cu fustă din material reiat – o fustă cu croiala în forma literei “A”, scurtă, din material reiat, poate fi asortată cu un pulover de culoare roșie. Poartă și o pereche de cizme peste genunchi și outfit-ul este complet.

Pulover roșu cu fustă din paiete – pentru ocaziile speciale, când vrei să strălucești și la propriu, dar și la figurat, asortează o fustă scurtă din paiete, fie ele pe auriu sau pe negru, cu un pulover roșu și o pereche de cizme sau pantofi cu toc, tot pe negru.