Te întrebi cum poți purta clasica pereche de teniși în 2021 fără să ai un aspect demodat? Ei bine, îți sărim în ajutor cu 5 recomandări “hot” – sunt combinații cu care mergi la sigur dacă vrei să fii în tendințe!

Cum să porți teniși în 2021

  1. Costum & teniși

costum_cu_tenisi

Foto: Pinterest

De când vicepreședinta SUA, Kamala Harris, a ales această combinație vestimentară pentru toate aparițiile sale publice, inclusiv pentru cele din campania electorală de la finalul anului 2020, tenișii au revenit în atenția fashionistelor. Nu vei da greș în 2021, dacă vei purta costume office cu o pereche confortabilă de teniși. Dacă vrei să mergi la sigur, vei purta pe sub sacou un tricou într-o singură culoare ori chiar o cămașă, însă dacă vrei să atragi atenția, vei purta pe sub sacou un pulover fin din cașmir, într-o nuanță contrastantă.

Pont: Alege o geantă tip plic supradimensionat pentru un aer stylish.

  1. Blugi drepți, sacou supradimensionat și teniși

cum_porti_tenisi

Foto: Pinterest

Blugii skinny sunt detronați, anul acesta, de blugii drepți, în stilul anilor ’90. Încearcă să îi combini cu o maletă și un sacou supradimensionat în aceeași nuanță, dar și cu o pereche de teniși. Vei obține un look aparent neglijent, însă extrem de bine studiat. Completează outfit-ul cu un rucsac sau cu o geantă tip săculeț.

  1. Palton supradimensionat & teniși

cum_porti_tenisi

Foto: Pinterest

Îți dorești o ținută confortabilă, însă totodată sofisticată? Aceasta este potrivită pentru tine! Îmbracă o rochie sau o pereche de pantaloni până la glezne cu un pulover pe gât, într-o nuanță neutră, iar deasupra poartă un palton supradimensionat, lung. Ia-ți în picioare perechea clasică de teniși și nu uita să completezi ținuta cu o geantă tip poștaș. Ideal pentru zilele de vineri pentrecute la birou, acest outfit este potrivit și pentru duminicile libere, petrecute prin oraș.

  1. Fustă mătăsoasă, pulover și teniși

fusta_midi_tenisi

Foto: Pinterest

O fustă din mătase ori dintr-un voal fin va arăta extrem de bine împreună cu un pulover simplu, subțire, și o pereche de teniși. Această ținută este șic, însă extrem de ușor de purtat, fiind ideală pentru zilele în care ai un program încărcat. Poți completa ținuta cu o geantă supradimensionată, în care să îți încapă toate lucrurile importante, de la telefon și chei, până la agendă.

  1. Rochie mini cu teniși

cum_porti_tenisi

Foto: Pinterest

O rochie mini, fie ea vaporoasă, în cloș sau mulată, va arăta bine oricând cu un model clasic de teniși. Fie că mergi la o petrecere între prieteni, fie că ieși în oraș cu fetele sau ai chiar o întâlnire, o asemenea asociere te va ajuta să arăți extrem de bine, fără însă să pară că te-ai străduit prea tare.

Pont: alege o rochie cu imprimeu floral și teniși albi sau negri sau mizează, dimpotrivă, pe o rochie într-o singură culoare, asortată cu teniși animal print sau imprimeuri geometrice.

Cum să NU mai porți teniși în 2021

Acum, că ai aflat cum să porți teniși pentru a fi în pas cu moda, este momentul să afli și cum nu se mai poartă aceștia.

Iată care sunt outfit-urile cu teniși considerate demodate:

  • Ținutele jucăușe, adolescentine, alcătuite din pantaloni scurți, topuri colorate și teniși, eventual și cu șosete multicolore, trebuie date uitării. Altfel riști să atragi atenția prin lipsa de stil, nu cu ținutele reușite.
  • Jeanșii boyfriend purtați cu teniși și tricouri supradimensionate, eventual și cu o jachetă de piele deasupra, erau la mare căutare în urmă cu câțiva ani. Ei bine, acum nu vei reuși decât să pari depășită cu o asemenea ținută.
  • Nici fustele sau rochiile conice, mulate, nu ar trebui purtate cu teniși dacă vrei să arăți bine.
  • La final, să nu uităm de asocierea dintre dresuri și teniși. Cu rochii, fuste sau pantaloni scurți, tenișii îi vei purta numai cu picioarele goale, niciodată îmbrăcate cu un dres, indiferent de culoarea sau modelul acestuia. Vei arăta precum o adolescentă fără prea multe cunoștințe în materie de modă așa că ai face bine să eviți asemenea combinații vestimentare.

Tenișii sunt acea piesă care nu trebuie să îți lipsească din garberobă, însă pe care o porți în ținute diferite, de la an la an, pentru a rămâne în tendințe. Investește într-o pereche de teniși de calitate, de preferat să fie un model clasic și o nuanță ușor de asortat – alb, negru sau roșu. Evită modelele cu imprimeuri multicolore, pentru că vor fi mai greu de integrat în ținute.