O femeie fericită și de succes trebuie, în primul rând, să se simtă bine în pielea ei. Iar pentru a reuși asta, trebuie să știe să se pună în valoare. Tu știi care sunt punctele tale forte? Dar imperfecțiunile? Promitem să te ajutăm să te descoperi, dar și să te învățăm cum să ajungi la cea mai bună variantă a ta.

PrettyChic îți este dedicat ție – femeia modernă, care vrea să arate impecabil, dar totodată să se simtă confortabil. PrettyChic își dorește să te ghideze astfel încât să îți descoperi atuurile, dar și micile imperfecțiuni, în așa fel încât să îți pui corpul și chipul în valoare fără prea mare efort.

Învață să fii șic, fii la curent cu tot ce e nou în materie de beauty& fashion și simte-te bine în pielea ta, indiferent de zi, anotimp, numărul de kilograme ori starea pe care o ai. Dacă înveți regulile elementare ce țin de crearea unei ținute, vei fi întotdeauna îmbracată corect. Totodată, îngrijirea pielii, părului ori a machiajul nu vor mai reprezenta o problemă odată ce ții cont de sfaturile noastre. 🙂

Stilul personal vorbește despre tine mai mult decât ai crede, de aceea e important să îl definești, dar și să te reprezinte. Iar PrettyChic îți este alături.

Frumusețea e o atitudine.

Frumusețea e o atitudine.

Valorile Pretty Chic

hr

Eleganță

Nu hainele scumpe și brandurile de lux îți dau eleganță. Ea vine din atitudine, din felul în care te simți în pielea ta și ce reflecți din interior spre exterior. Pentru noi, eleganța e atemporală, simetrică și simplă.

Creativitate

De la „Nu știu cu ce să mă îmbrac” la „N-am nimic bun de purtat”, creativitatea te poate scoate din impas. Credem că inspirația pentru ținute unice, care ies în evidență, este chiar în garderoba ta.

Entuziasm

Zâmbetul e cel mai bun machiaj pe care-l poți purta. Promitem că vom avea grijă să arăți tuturor cât de bine te simți în pielea ta. Fericirea e contagioasă. Hai s-o răspândim împreună!

Autenticitate

Nimeni nu te poate imita, chiar dacă cineva ți-a „copiat” ținuta. Unicitatea vine din interior, așa că te vom ajuta să-ți descoperi semnătura personală și s-o afișezi cu îndrăzneală pretutindeni.

Diversitate

Fii la curent cu ce se poartă, însă alege tendințele de fashion care se pliază pe stilul și personalitatea ta. Îmbrățișează schimbarea. Suntem aici să te ghidăm pas cu pas.

Responsabilitate

Știm că ai o responsabilitate constantă față de felul în care arăți și te simți. Sigur ai nevoie de un aliat pentru a ajunge la cea mai bună versiune a ta și a te menține acolo. Asta e responsabilitatea noastră.

PRETTY CHIC SQUAD

hr

Orice femeie are nevoie de un #BeautySquad care să-i clarifice dilemele de fashion și să o ghideze pe calea spre succes. Ne-am bucura să ne consideri partenerii tăi de călătorie în acest sens.

Diana Stîlpeanu

Vezi articolele

Ioana
Maria

Vezi articolele

Andreea Strîmbeanu

Vezi articolele