O pereche de pijamale confortabile, dar totodată foarte stylish, îți poate îmbunătăți semnificativ starea de spirit în perioada izolării la domiciliu din cauza pandemiei de Covid-19.

Toate vedetele postează în această perioadă pe rețelele de socializare fotografii în care poartă pijamale care mai de care mai frumoase, așa că nu e de mirare că și apetitul tău de shopping pe site-urile de pijamale și haine de casă a crescut semnificativ. Magazinele au înregistrat o creștere a vânzărilor pe acest segment și în fiecare zi apar noi modele de pijamale din care îți poți alege favoritele.

Pijamale în tendințe în 2020

  1. Pijamale din satin, cu cămașă și pantaloni drepți

Cele mai “hot” pijamale ale momentului sunt cele din satin, din două piese: cămașă cu nasturi și pantaloni drepți. Acestea pot fi cu mânecă lungă sau scurtă, la fel cum pot avea pantalonii scurți sau lungi. Poți alege o pereche de asemenea pijamale într-o singură culoare, la fel cum poți alege un model cu imprimeu geometric ori floral – orice ai alege, vei fi în tendințe.

Un mare avantaj al acestui model de pijamale constă în faptul că pot fi purtate și pe timpul zilei și, dacă te trezești cu întârziere și ai o videoconferință la prima oră a dimineții, nimeni nu va observa că abia te-ai ridicat din pat întrucât vei arăta ca scoasă din cutie.

Pijamalele din satin pot fi integrate și în ținute de purtat pe stradă, dacă sunt accesorizate corect.

Foto: Pinterest

  1. Pijamale pufoase din bumbac

Și confortabilele pijamale pufoase din bumbac, nici prea largi, dar nici prea mulate, rămân în tendințe și anul acesta. Alege un model în nuanțe deschise, care să îți ofere o stare de liniște.

Potrivit specialiștilor în somnologie, pijamalele din bumbac sau alte materiale 100% naturale sunt cele care îți asigură cel mai odihnitor somn.

Foto: Instagram

  1. Pijamale din in

Cu pantaloni scurți sau lungi, un lucru este cert: pijamalele din in sunt cele mai potrivite pentru zilele călduroase de vară. Inul este o țesătură lejeră, care permite pielii să respire în voie.

Completează perechea de pijamale din in cu un halat din același material, cu cordon lat în talie, și vei obține un look desăvârșit.

Foto: Pinterest

  1. Pijamale din mătase

Pijamalele din mătase nu s-au demodat niciodată și, chiar dacă sunt mai scumpe decât pijamalele din alte materiale, merită investiția întrucât le vei purta ani la rând.

Modelele cu pantaloni evazați și maiou, dar și cele cu inserții de dantelă sunt în mod special apreciate în această perioadă.

Dacă vrei să porți bluza de pijama pe post de top, integrată în ținute de zi sau de seară după ce lucrurile vor reveni la normal și ne vom relua activitatea în afara casei, poți alege o pijama cu imprimeu floral, mai mult decât potrivit în sezonul cald.

Foto: Pinterest

  1. Pijamale supradimensionate

Pijamalele supradimensionate sau cu 1-2 măsuri mai mari, sunt și ele în tendințe în acest an. Cu cât sunt mai lejere, cu atât sunt mai confortabile.

Alege un model din bumbac, care să îți mângâie pielea, și nuanțe calde, care să îți însenineze ziua.

Foto: Pinterest

Modul în care arăți are un impact major asupra felului în care te simți. Așadar, nu neglija pijamalele pe care le porți. Profită de timpul pe care îl ai la dispoziție în această perioadă și fă curățenie în dressing. Renunță la toate perechile de pijamale care au intrat la apă, care s-au decolorat, care sunt pătate ori chiar s-au rupt. Înlocuiește-le cu pijamale noi, în tendințe, care să te facă să te simți bine în pielea ta.

În magazinele online găsești o mulțime de modele frumoase, așa că ai de unde să alegi. Mai mult decât atât, poți vâna reducerile din această perioadă și poți chiar să îți achiziționezi două perechi de pijamale la prețul uneia.

Pentru a îți îmbunătăți look-ul, poți completa ținuta cu un halat asortat și cu o pereche de încălțări confortabile de casă.