Vrei să fii stylish și în vacanță? În acest caz, nu îți poți pune în bagaj numai costume de baie, haine lejere și papuci. Iată care sunt cele 10 piese pe care să le ai în bagaj, pentru a fi bine îmbrăcată în vacanță!

De multe ori, când ne gândim la vacanță ne gândim numai la relaxare, stat la plajă și activități relaxante, așa că suntem tentați să punem în bagaj numai haine și încălțări comode, care ne asigură confort. Odată ajunse la destinație însă, se ivesc tot felul de situații – ieșitul la masa, plimbările seara pe faleză și nu numai, în care am vrea să fim îmbrăcate mai frumos, să arătăm bine, nu doar să ne simțim bine. De aceea, este bine să avem în bagaj câteva lucruri care ne vor scoate din orice impas stilistic – iată care sunt acestea!

10 piese care te ajută să fii stylish și în vacanță

1. O rochie din mătase sau satin 

Indiferent de destinația aleasă, o rochie mătăsoasă, de vară, ar trebui să se regăsească în geamantanul tău. Poate fi purtată atât la o cină servită într-o grădină de vară, cât și la o plimbare sub clar de lună pe faleză ori la un restaurant fancy dintr-o stațiune montană. Unde mai pui că nu ocupă mult loc așa că nu te încurcă deloc. 

2. Un cardigan

Indiferent de anotimp și de destinație, trebuie să ai la tine ceva de purtat peste ținuta ta, în cazul în care se face răcoare. Poate fi un cardigan moale din cașmir, la fel cum poate fi și o jachetă din denim sau chiar din in – important este să ai la tine o asemenea piesă vestimentară pentru că îți va fi necesară. 

3. Lenjerie intimă nude, fără cusături

Rareori ne gândim foarte în amănunt la outfit-urile pe care le vom purta, așa că de multe ori neglijăm chiar detaliile care fac diferența. Nu este nimic mai lipsit de stil decât o ținută prin care se vede lenjeria intimă. Asigură-te, așadar, că ai în bagaj lenjerie intimă nude, fără cusături, care poate fi purtată pe sub ținutele ușor transparente. 

4. O pălărie

Pălăria îți poate transforma radical orice ținută, însă totodată te poate salva în zilele cu prea mult soare, în zilele ploioase și chiar și în cele în care părul se încăpățânează să stea în toate direcțiile. Alege un model cât mai simplu, ușor de asortat la orice ținută. 

5. O pereche de încălțări foarte confortabile

Și nu este vorba despre șlapi sau papuci de orice fel. Vorbesc despre o pereche de încălțări în toată regula, care arată bine și îți pot completa ținutele de zi. Poți să alegi o pereche de sandale sport, espadrile sau o pereche de pantofi sport – important este să fie suficient de confortabile încât să mergi ore în șir fără probleme, dar și să arate a încălțări de stradă. Când ești în vacanță, șlapii nu se transformă brusc în încălțări de stradă. 

6. O pereche de încălțări de seară

Bineînțeles, nu vorbim despre o pereche de stiletto sau de sandale cu toc cui de 10 cm, însă ar fi bine să ai în bagaj și o pereche de încălțări mai sexy, pe care să le poți purta seara, la rochița pe care am stabilit deja că o ai în bagaj. Sandalele cu toc gros sau cu platformă, dar și botinele stil ciocate sunt potrivite în vacanță.

7. O rochie largă

Spre deosebire de rochia mătăsoasă, aceasta poarte fi purtată pe timpul zilei, fie că mergi la plajă, fie că ieși la cumpărături sau să iei prânzul la o terasă. Mizează pe un model simplu, dintr-un material care nu necesită călcare, eventual și cu buzunare. 

8. O geantă compactă

O geantă nici prea mică, nici prea mare, poate chiar o borsetă, în tonuri pământii te va scoate din bucluc în vacanță. Asta pentru că îți vei putea accesoriza cu ușurință orice ținută cu o asemenea geantă. Dacă simți nevoia să îi mai schimbi aspectul, poți lega de baretă o eșarfă din mătase, în ton cu outfit-ul îmbrăcat.

9. Un ceas

Dacă nu vrei să iei cu tine prea multe bijuterii și accesorii, te poți limita la un ceas pe care îl poți folosi pentru accesorizare. Mizează pe cel mai simplu model pe care îl ai, astfel încât să fie ușor de integrat în orice context stilistic.

10. O pereche de jeanși

Marele avantaj al blugilor este că pot fi purtați oricând, oricum. Chiar dacă mergi într-o vacanță la mare, nu ar strica să ai la tine o pereche de jeanși în jurul cărora să creezi ținutele de seară – pe timpul nopții se face răcoare, mai ales la malul mării. 

Dacă pui în bagaj aceste 10 piese vestimentare, în mod cert vei fi stylish și în vacanță. Așadar, spor la împachetat și vacanță reușită!