Vrei o schimbare de look însă nu știi exact ce alegere să faci? Lasă vedetele de peste Ocean să te inspire cu tunsorile pe care le poartă în acest sezon!

 

O schimbare de look este întotdeauna binevenită, sporind încrederea în propriile forțe și îmbunătățind imaginea pe care o ai. Acest lucru este valabil, bineînțeles, dacă schimbarea de look este una reușită, care îți pune trăsăturile în evidență.

Găsește-ți inspirația pentru schimbarea de look la vedetele de talie internațională, care se află pe mâna unei întregi armate de stiliști.

 

Bretonul lung, în lumina reflectoarelor 

Zendaya, actrița de la Hollywood care a devenit celebră grație serialelor Disney, este renumită pentru schimbările dese de look. La premiera serialului “Euphoria”, în care aceasta are un rol important, actrița a atras toate privirile cu noua tunsoare cu breton lung, care i se potrivește foarte tare.

Și cântăreața Miley Cyrus a revenit la tunsoarea lungă cu breton, după ce în ultimii ani a preferat părul scurt, mai exact tunsoarea pixie.

Dacă vrei o schimbare radicală de look fără însă să îți schimbi culoarea părului sau să te tunzi scurt, bretonul este alegerea ideală. Optează pentru un breton lung, subțire, mai scurt pe centrul feței și mai lung pe laterale. Discută cu haistylist-ul tău înainte de a lua această decizie – el este în măsură să îți spună dacă te va avantaja sau nu acest tip de breton.

 Bob scurt 

Multe vedete de talie internațională au renunțat anul acesta la părul lung în favoarea unui bob perfect drept, iar Lucy Hale se află printre acestea. Artista preferă să își facă o cărare pe mijloc și să onduleze ușor șuvițele către vârf. Însă la fel de bine arată bobul drept și perfect îndreptat cu placa ori cu cărare pe o parte.

Această tunsoare avantajează în special femeile cu un gât foarte frumos întrucât îl pune în valoare.

 

Tunsoarea în scări 

Fie că vorbim despre părul mediu, fie că vorbim despre cel lung, a revenit în tendințe tunsoarea în scări, cu șuvițe care încadrează perfect chipul.

Rihanna este printre primele celebrități care au adoptat această tendință, iar asta înseamnă că va deveni o tunsoare foarte la modă, așa cum s-a întâmplat cu toate tunsorile adoptate de îndrăgita artistă.

 

 Tot ce trebuie să știi înainte de a îți schimba tunsoarea 

E bine să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie radicală – nu ai nevoie de timp de gândire pentru a te hotărî să îți tunzi vărfurile, însă dacă vrei să treci de la părul lung la o tunsoare pixie, e esențial să te gândești de două ori înainte, astfel încât să te asiguri că nu vei regreta decizia luată. Cu cât te gândești mai mult și îți dorești mai tare o anumită schimbare de look, cu atât mai mulțumită vei fi de rezultate.

Ia în considerare tot ce presupune o tunsoare nouă – când iei decizia de a te tunde într-un fel, trebuie să știi exact ce te așteaptă după. Discută cu hairstylist-ul tău și interesează-te cu privire la modul în care va trebui să îți aranjezi zilnic părul. Dacă nu ai timp dimineața să te aranjezi, nu alege o tunsoare care necesită coafare.

Interesează-te cu privire la produsele de styling și îngrijire pe care trebuie să le folosești – fiecare tunsoare necesită anumite produse de îngrijire. Vorbește cu stilistul tău despre produsele pe care trebuie să le achiziționezi, precum și despre modul în care le vei folosi pe acestea, astfel încât tunsoarea să arate impecabil.

Mergi la un hairstylist de încredere – în acest domeniu e bine să îți găsești pe cineva de încredere și să apelezi numai la serviciile sale. În acest fel, riscul de a nu fi mulțumită este mult mai redus. Mai mult decât atât, stilistul la care mergi deja de ceva vreme va putea să îți ofere recomandări în funcție de gusturile tale pentru că deja te cunoaște.

 

Schimbarea de look este binevenită, iar dacă o faci caculat, nu vei avea decât de câștigat. Uita-te pe internet la tunsori în tendințe, caută poze în reviste și, cel mai important, consultă-te cu hairsylist-ul pentru a alege tunsoarea cea mai potrivită.