Aceste 10 de idei pentru unghii migdală îți pot servi drept sursă de inspirație anul acesta, când forma aceasta a unghiilor va fi pe val.

Dacă vrei unghii migdală, trebuie să știi ce modele sunt în tendințe în 2021. Fie că preferi manichiura clasică, fie că preferi, mai degrabă, manichiura cu ojă semipermanentă sau chiar cu gel, nu vei da greș alegând unul dintre modelele de mai jos.

  1. Manichiură cu model minimalist

unghii_migdala_model

Foto: Pinterest

Acest model simplu, geometric, de inspirație minimalistă este în tendințe, așa că merită să îl încerci. Dacă îți faci unghiile singură și nu apelezi la ajutorul unui specialist, poți folosi bandă adezivă pentru un model reușit. Aplică două straturi de ojă nude, lasă-le să se usuce, apoi lipește două bucăți de bandă adezivă pentru hârtie pe unghii, una vertical și alta orizontal, altfel încât să poți colora un sfert de unghie cu ojă verde. Lipește, la final, un strat și sigilează cu un ultim strat de lac de unghii.

  1. Unghii migdală cu imprimeu vegetal

unghii_migdala

Foto: Pinterest

Modelul acesta vegetal este complex și greu de realizat, de aceea, dacă ți-l dorești, trebuie să apelezi la o manichiuristă specializată în pictură. Rezultatul va fi unul wow, așa că merită din plin. Pentru a te bucura mai mult de acest model pictat este indicat să alegi o manichiură cu gel.

  1. Manichiură nude

manichiura_nude

Foto: Pinterest

Unghiile migdală arată foarte bine când sunt făcute doar cu o ojă nude. Asta pentru că, în acest fel, forma unghiei este mai bine pusă în valoare. Însă pentru a transforma, totuși, această manichiură simplă într-una deosebită, poți face câte un punct negru la baza fiecărei unghii, exact pe mijloc.

  1. Unghii migdală bleu ciel

unghii_migdala

Foto: Pinterest

Nuanțele pastelate se poartă mai ales în sezonul primăvară-vară, însă este la fel de potrivit și în alte perioade ale anului. Bleu ciel este o nuanță care pune în valoare unghiile cu forma migdală, iar dacă adaugi și câteva strasuri și puțin glitter argintiu, în mod cert vei atrage toate privirile.

  1. Model de unghii migdală cu galben și nude

unghii_migdala

Foto: Pinterest

Galbenul este culoarea anului 2021, așa că ar fi păcat să nu îl ai și pe unghii anul acesta. Această manichiură este deosebită atât datorită modelului vegetal pictat pe două dintre unghii, cât și datorită asocierii dintre oja mată și cea lucioasă. Pentru a obține un model identic cu cel din imaginea de mai sus trebuie fie să apelezi la un specialist, fie să ai talent la pictură.

  1. Unghii migdală pentru mireasă

unghii_migdala_mireasa

Foto: Pinterest

Această manichiură este mai mult decât potrivită pentru mirese, însă fiind un model caracterizat de simplitate, poate fi ales și pentru manichiura de zi cu zi.

Dacă vrei să îți faci unghiile așa, îți trebuie o ojă nude mată sau un lac de unghii matifiant, pe care să îl aplici la final. De asemenea, ai nevoie de o pensulă cu care să trasezi tușele de culoare din vârful unghiilor.

  1. Manichiură bordo cu model vegetal

unghii_migdala_bordo

Foto: Pinterest

Ai înțeles, deja, că oja mată este vedeta acestei manichiu, dar și imprimeurile vegetale sunt în tendințe. Pentru un look dramatic alege această manichiură care combină o nuanță intensă de bordo cu oja nude și modelele vegetale pictate cu alb și negru. Pentru acest model trebuie neapărat să apelezi la o manichiuristă care pictează pe unghii, altfel nu vei obține rezultatul dorit.

  1. Manichiură simplă, dar sofisticată

model_unghii_deosebit

Foto: Pinterest

Acest model este extrem de sofisticat, însă nu pare deloc încărcat. Este recomandat persoanelor îndrăznețe, așa că, dacă nu te temi să atragi atenția, trebuie să îl încerci.

Baza nude mată este scoasă din anonimat de modelul pictat în nuanțe difuze de alb, bleumarin, negru și accente de auriu.

  1. Unghii migdală conturate cu alb

unghii_nude_contur_alb

Foto: Pinterest

Încearcă și acest model jucăuș și destul de ușor de realizat, dacă vrei unghii migdală. Nu trebuie decât să colorezi unghiile cu ojă nude, apoi cu o pensulă subțire să mimezi manichiura tip french, însă pe care o vei continua în jos, pe una dintre părțile laterale ale unghiilor.

  1. French reinterpretat

unghii_migdala_french

Foto: Pinterest

Acest model pentru unghii se aseamănă cu french-ul, însă, de această dată, dungile trasate nu se întind pe lungimea întregului vârf, ci sunt mai degrabă pe diagonală. Poți folosi o singură nuanță pastelată, însă poți încerca și o combinație de mai multe culori, ca în imaginea de mai sus.

Orice tip de model ai alege, dacă îți faci unghii migdală, acestea vor arăta bine. Important este să alegi un model potrivit stilului tău, care să întregească look-ul creat prin hainele și accesoriile purtate.